Termeni și condiții

Următoarele reguli și reglementări cuprinse în acest document se aplică tuturor vizitatorilor și utilizatorilor site-ului BeerStation (www.beerstation.ro) („site-ul”).

Website-ul BeerStation (www.beerstation.ro) este operat de Rock si Bere SRL, înregistrat sub numărul companiei J40 / 14600/2015 și cu sediul in Strada gabroveni, nr.4, sector 3, Bucuresti. Folosind site-ul Web, acceptați și sunteți de acord să fiți obligați de aceste reguli și regulamente, deoarece acestea pot fi actualizate din când în când și afișate aici fără notificare prealabilă pentru dvs. Prin urmare, trebuie să le revizuiți periodic.

Conținutul site-ului Web și informații privind drepturile de autor

Sunteți de acord să nu reproduceți, distribuiți, vindeți, comercializați, revindeți sau exploatați în scopuri comerciale conținutul site-ului Web.

Sunteți de acord să nu interferați sau să perturbați serviciile site-ului, sistemele de securitate ale site-ului sau conținutul acestuia.

Vă rugăm să vă asigurați că, înainte de a plasa comanda, ați verificat specificațiile și compatibilitatea produselor vizitând site-ul web al producătorului citind termeni și condiții.

Administratorii BeerStation (www.beerstation.ro) lucrează în permanență la menținerea exactității informațiilor afișate pe site. Cu toate acestea, site-ul web nu garantează că descrierile produselor  sau alte conținuturi ale acestui site sunt corecte, complete, fiabile, curente sau fără erori. Vă rugăm să rețineți că fotografiile sunt furnizate doar în scop informativ și că pot afișa anumite accesorii pentru produse care nu pot fi incluse în pachetul de vânzări standard.

 

Contul tău

Utilizarea site-ului Web sau anumite secțiuni ale site-ului web necesită configurarea unui cont de utilizator. Dacă utilizați acest site, sunteți responsabil pentru păstrarea confidențialității contului și a parolei și pentru restricționarea accesului la computerul dvs. și sunteți de acord să acceptați responsabilitatea pentru toate activitățile care apar sub contul sau parola. Dacă bănuiți că securitatea contului de utilizator a fost încălcată, informați administratorul site-ului cât mai curând posibil. Beer Station (www.beerstation.ro) nu este responsabilă pentru daunele care ar putea apărea în urma utilizării neautorizate a contului de utilizator.

 

Limitările răspunderii

Website-ul și compania care operează site-ul nu vor fi în niciun caz răspunzător de nicio parte pentru daune directe, indirecte, incidentale, speciale, consecințiale sau punitive pentru utilizarea acestui site sau pentru orice alte site-uri hiperlinkate, inclusiv, fără limitare, pierdute. profituri sau venituri, costuri de înlocuire, întreruperi de afaceri, pierderi de date sau daune rezultate din utilizarea sau dependența de informațiile prezente.

 

Disponibilitatea site-ului

BeerStation (www.beerstation.ro) își rezervă dreptul de a înceta, modifica, suspenda sau întrerupe, temporar sau definitiv, orice aspect al site-ului, inclusiv disponibilitatea oricărei caracteristici ale site-ului, în orice moment și fără notificare. Sunteți de acord că BeerStation (www.beerstation.ro)  nu va fi răspunzător pentru dvs. sau față de terți pentru nicio modificare, suspendare sau întrerupere a site-ului (sau a oricărei părți a acestuia).

Dacă aveți întrebări cu privire la Termenii de utilizare, vă rugăm să ne contactați folosind formularul dedicat de contact sau la adresa ro1beerstation@gmail.com

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop