Un pub este un loc de adunare socială unde clienților li se servesc băuturi alcoolice din diferite tipuri de bere. Designul unui pub este influențat de mulți factori, cum ar fi stilul arhitectural, spațiul disponibil și locația afacerii, noi, la Beer Station Pub vrem să fim sursa ta de bere artizanală.

Beer Station Pub este un bar dedicat unei nise de  băuturi speciale și anume berea artizanală.

Berea artizanală este un tip de bere preparată prin metode tradiționale cu o durata de fermentare de minim 21 de zile .

Există prea multe elemente ale producției de bere artizanală pentru ca această introducere să le acopere pe toate, dar iată câteva dintre cele mai importante:

Berea artizanală este alcătuită din patru ingrediente principale: apă, malț de orz, hamei și drojdie. Hameiul oferă amărăciune și aromă care contracarează dulceața din malțul de orz. Drojdia fermentează amestecul cu oxigenul din aer și transformă zaharurile de malț în alcool și dioxid de carbon.

Ce este berea artizanală?

Berea artizanală este un tip de bere care a fost preparată folosind ingrediente tradiționale, cum ar fi apă din surse naturale, orz de malț sau zahăr suplimentar care ar putea fi adăugat după fermentare. Este adesea aromat cu hamei. Specifiul berilor artizanale este dat de aroma mai puternică datorata diverselor tipuri de hamei și un corp mai plin decât berile convenționale.

Berăriile artizanale devin din ce în ce mai populare, deoarece oamenii încep să realizeze diferența dintre berile produse în masă, comerciale și berile artizanale. Așadar, ne dorim foarte mult ca pasiunea noastră să ajungă și la cei care împărtășesc cu noi pasiunea, dar și să facem cunoscut acest fenomen și pentru cei care nu au reușit să o descopere încă.

Plecând de la ideea că locația noastră reușește să aducă bere artizanală de peste hotare, am decis să construim un design al unei gări de tren, ne-am gândit la o gară a berilor artizanale. Așadar, Beer Station Pub a fost construit prin îmbinarea stilului industrial și al unei gări de tren, unde „călătorii” sunt clienții noștri, iubitorii acestei băuturi pentru care noi de la Beer Station Pub avem o pasiune pe care o împărtășim cu voi, pentru berea artizanală.

Barul, locul de unde vine fericirea, este făcut din traverse din lemn de tren originale. Pentru tratarea acestora și eliminarea mirosului specific de traversă, s-au folosit 5 tipuri de lac în cadrul unui process de tartare care a durat 10 zile, astfel am putut folosi traversele la construirea acestui bar, fără a risca mirosul neplăcut în pub-ul nostru. Coloana de bere care cuprinde 10 tap-uri este un model creatie proprie (hand-made )realizata  in Belgrad cu ajutorul prietenilor sarbi. Ne-am asigurat că toate elementele de design pe care le-am folosit sunt coerente între ele pentru un aspect foarte plăcut pentru clienții noștri și să redea un singur stil de limbă fără nicio ciocnire de culori și stil. Am asigurat că există suficient spațiu de depozitare pentru a putea deservi toate tipurile de bere pe care le-am adunat în cadrul Beer Station Pub, iar echipamentul este unul practic pentru personal, cât și pentru clienți. Ne-am asigurat, de asemenea, ca în mare parte, clienții noștri să aibă o călătorie placută din toate punctele de vedere și să simtă, la rândul lor, pasiunea pe care noi o avem și vrem să o împărtășim cu ei.

design bar Beer Station Pub

Suntem mândri cu faptul că am reușit să fim primi din România să aducem Berea artizanală Verdant exclusivistă din UK, acestia fiind recunoscuti pentru faptul pâna acum ceva timp nu voiau sa trimită berea în afara Angliei.

Beer Station Pub dispune de o gamă diversificată de bere, în jur de 300 de etichete de la producători locali și importuri acoperind aproape toate stilurile de bere artizanala printre acestea regasindu-se stilurile IPA, Pale Ale, Red Ale , Porter, Stout , Farmhouse, Sour si multe altele. De aici ne-a venit si ideea cu design-ul unei gări de tren.

Având în vedere zilele în care trăim și contextul de pandemie, am integrat posibilitatea de comandă direct de acasă de către client, fie prin intermediul website-ului nostru www.beerstation.ro, fie prin contact telefonic sau prin email. Un lucru cu care ne mandrim este ca in Bucuresti reusim sa facem Livrarile 7 zile din 7 pentru orice comandă transmisă până în ora 20:00.

Așa cum am menționat mai sus, pe website-ul Beer Station Pub utilizatorii pot naviga printre diferitele tipuri de beri artizanale pe care noi le punem la dispoziția voastră, iar prețurile fiind probabil cele mai mici din online la un procent de peste 80% dintre produsele noastre.

Te așteptăm să îți povestim mai multe despre arta berii artizanale la noi, ne găsești in Centrul Vechi din Bucuresti la adresa Strada Gabroveni, nr. 4, sau ne poți da chiar și un telefon sau email, vezi mai multe detalii pe pagina noastră de contact.

Noi vă mulțumim pentru atenția acordată și vă dorim sete bună!

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop