Oamenii care beau beri artizanale tind să fie mai informați despre bere și se bucură de profilurile complexe de arome pe care le oferă aceste beri. Băutorii de bere artizanală sunt adesea interesați de poveștile din spatele companiei și ale producției.

Berea există de foarte mult timp. Există dovezi că datează din 9500 î.Hr.! Se crede că oamenii au început să o producă pentru că au observat că consumul de cereale de orz stricat îi va îmbăta.

Cu berile artizanale, obții o experiență mult mai personală decât doar consumul de bere produsă în masă la un bar sau restaurant.

Berăriile artizanale gustă manual și își modifică adesea rețetele până când sunt exact înainte de a le ambalați pentru vânzare.

Multe fabrici de bere artizanală oferă tururi care vă pot oferi o privire din interior asupra modului în care produc beri delicioase. Veți afla despre proces, veți vedea echipamentul și veți afla totul despre ingrediente. Este o șansă grozavă de a vedea cum se face berea!

Beneficiile consumului de bere artizanală

Berea artizanală a fost o industrie cu creștere rapidă în ultimii ani. De fapt, a crescut atât de mult încât, pentru prima dată în istorie, consumul de bere americană a scăzut sub 50% din cota de piață. Ne vom uita la ce este berea artizanală și de ce este atât de populară.

Berea artizanală este de obicei făcută din metode tradiționale de fabricare a berii și fără ingrediente sau arome artificiale. Calitatea berilor artizanale a crescut considerabil și în ultimele decenii, ceea ce este unul dintre principalele motive pentru popularitatea acesteia.

Mulți oameni aleg berea artizanală pentru că simt că are un gust mai bun decât berile produse în masă, dar unii oameni aleg să o bea pentru că cred că consumul de bere artizanală sprijină întreprinderile mici și le reduce amprenta asupra mediului prin reducerea deșeurilor create de marile fabrici de bere.

Ce este berea artizanală?

Berea artizanală este un tip de bere care este preparată folosind metode și ingrediente tradiționale. Savoarea și calitatea acestor beri sunt adesea mult mai distinctive decât lager-urile produse în masă găsite în magazinele alimentare.

Producția de bere artizanală a crescut constant din anii 1980. În 2018, numai în Statele Unite existau peste 6.600 de fabrici de bere artizanală. Există chiar mai multe în întreaga lume. Producătorii de bere artizanală reprezintă aproape 10% din volumul total vândut de toți producătorii comerciali de bere din țară într-un an – o pondere care s-a triplat din 2008.

 

Berea artizanală nu este doar o alternativă la berea produsă în masă, ci este o modalitate de a combate efectele alcoolului.

Berea artizanală este o tendință destul de recentă, dar există de mult timp. Cel mai puțin spus despre felul în care sunt preparate berile artizanale, cu atât mai bine, deoarece toate sunt foarte diferite unele de altele. Însă, un lucru se poate spune despre berile artizanale: toate au o poveste specială pentru că de obicei fiecare bere are propria rețetă unică.

De ce ar trebui să treceți de la bere tradițională la bere artizanală

Popularitatea berii artizanale în SUA a crescut în ultimii ani. Berea artizanală din SUA reprezintă aproximativ 12% din piața internă și este de așteptat să crească la 20% până în 2020.

Ca urmare, producătorii de bere încep să vadă oportunități de creștere și mulți încep să investească capital în noi facilități și echipamente, accesând noi piețe precum China și crescând capacitatea de producție.

Berariile artizanale sunt adesea proprietari de mici afaceri care se bazează pe aprovizionarea locală, cum ar fi ingredientele proaspete de la fermele din apropiere. Ei se concentrează, de asemenea, pe experimentarea cu profiluri de arome și tehnici de fabricare a berii, făcând berile lor unice și interesante pentru clienții lor.

Beer Station centralizează poveștile berii artizanale din afară într-un singur loc

Dedicarea și pasiunea pentru berea artizanală ne recomandă. Pub-ul nostru a fost construit cu scopul de a oferi clienților noștri nu numai un produs, ci și o poveste pentru fiecare bere.

Te așteptăm cu drag la noi pe Strada Gabroveni, nr. 4, sector 3, Bucuresti

Vezi și articolul “Sursa ta de bere artizanala

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop